Schoolkamp Groep 7: Een avontuur om nooit te vergeten!

19 juni 2022

Schoolkamp groep 7 bij Zeilschool Pean

Organiseer een onvergetelijk schoolkamp voor groep 7 bij Zeilschool Pean! Onze locatie is de ideale plek voor een schoolkamp, omringd door natuur en water. We bieden een volledig watersport programma met verschillende activiteiten, zoals zeilen, kanovaren, fietsen, speurtochten, waterskien, etc. Daarnaast verzorgen we ook uitstekende maaltijden, zoals ontbijt, lunch en 3 gangen diner.

Activiteiten voor een schoolkamp

Het schoolkamp bij Zeilschool Pean is een unieke ervaring voor groep 7. We bieden een breed scala aan activiteiten, die de leerlingen een onvergetelijke ervaring geven. Zeilen, kanovaren, fietsen, speurtochten en waterskien zijn slechts enkele van de activiteiten die we aanbieden. De leerlingen zullen zich vermaken en tegelijkertijd veel leren over de natuur en het milieu.

Uitstekende maaltijden

Bij Zeilschool Pean zorgen we ook voor uitstekende maaltijden. We bieden ontbijt, lunch en 3 gangen diner. Alle maaltijden zijn gezond en verantwoord, zodat de leerlingen genoeg energie hebben om de dag door te komen.

Waarom kiezen voor Zeilschool Pean?

Kies voor Zeilschool Pean voor een onvergetelijk schoolkamp voor groep 7. Onze locatie is perfect omringd door natuur en water, waardoor de leerlingen optimaal kunnen genieten. We bieden een breed scala aan activiteiten en uitstekende maaltijden, zodat de leerlingen een onvergetelijke ervaring hebben.

Kom naar Zeilschool Pean!

Kom naar Zeilschool Pean voor een onvergetelijk schoolkamp voor groep 7. Onze locatie is perfect omringd door natuur en water, waardoor de leerlingen optimaal kunnen genieten. Bekijk hier ons aanbod aan schoolkampen en neem contact met ons op voor meer informatie.

Organiseer vandaag nog een onvergetelijk schoolkamp voor groep 7 bij Zeilschool Pean.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident