Schoolkamp Klas 2 | Een avontuur om nooit te vergeten

21 juli 2022

Schoolkampen bij Zeilschool Pean: een onvergetelijke ervaring voor klas 2!

Heeft uw klas 2 behoefte aan een avontuurlijke schoolkamp? Dan is Zeilschool Pean de ideale locatie voor u! Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur, omgeven door weiland en water. Hier kunnen de leerlingen genieten van een volledig watersport programma met verschillende activiteiten. Van zeilen, kanovaren en fietsen tot aan speurtochten en waterskiën.

Activiteiten voor klas 2

Klas 2 kan bij Zeilschool Pean genieten van een onvergetelijke schoolkamp. Ons team van ervaren instructeurs staat klaar om de leerlingen te begeleiden bij de watersport activiteiten. Daarnaast verzorgen we ook graag uitstekende maaltijden, zoals een heerlijk ontbijt, lunch en 3-gangen diner.

Waarom kiezen voor Zeilschool Pean?

Bij Zeilschool Pean staan we garant voor een onvergetelijke schoolkamp voor klas 2. We bieden een breed aanbod aan watersportactiviteiten, begeleiding door ervaren instructeurs en een uitstekende catering. Daarnaast zorgen we ook voor een veilige omgeving, waar de leerlingen kunnen genieten van de rust en de natuur.

Boek nu uw schoolkamp bij Zeilschool Pean!

Bent u klaar om klas 2 een onvergetelijke schoolkamp te bezorgen? Boek dan nu uw schoolkamp bij Zeilschool Pean! Onze ervaren instructeurs staan klaar om uw leerlingen te begeleiden bij verschillende watersportactiviteiten, terwijl uw klas 2 geniet van de rust en de natuur. Bekijk hier ons aanbod aan schoolkampen en boek uw schoolkamp vandaag nog!

1. Wat doen we tijdens het schoolkamp?
Antwoord: Tijdens het schoolkamp gaan we verschillende leuke activiteiten doen, zoals een kampvuur, een survivaltocht, een spelletjesavond en nog veel meer.

2. Waar gaan we naartoe tijdens het schoolkamp?
Antwoord: We gaan naar een leuke accommodatie in de buurt, waar we kunnen kamperen, wandelen, zwemmen en nog veel meer.

3. Wat heb ik nodig voor het schoolkamp?
Antwoord: Je hebt een slaapzak, een kussen, warme kleding, een zaklamp en wat eten en drinken nodig voor het schoolkamp.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident