“Schoolkamp Klas 3: Ontdek de Avonturen!”

27 juli 2022

Schoolkampen bij Zeilschool Pean

Heeft uw school plannen voor een schoolkamp? Dan is Zeilschool Pean de perfecte locatie! Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur, omgeven door weilanden en water. We organiseren een volledig watersportprogramma met verschillende activiteiten, zoals zeilen, kanovaren, fietsen, speurtochten en waterskiën. Daarnaast zorgen we ook voor uitstekende maaltijden.

Een onvergetelijk schoolkamp

Uw schoolkamp bij Zeilschool Pean zal een onvergetelijke ervaring zijn. We bieden een breed scala aan activiteiten, zodat er voor iedereen wat te doen is. We hebben een team van ervaren instructeurs die uw leerlingen begeleiden bij het watersportprogramma. Onze accommodatie is geschikt voor groepen van 10 tot 40 personen.

Een ontspannen sfeer

We bieden een ontspannen sfeer waarin uw leerlingen kunnen genieten van de natuur en de rust. We hebben een grote tuin waar ze kunnen spelen en ontspannen. Onze accommodatie is ook voorzien van een gezellige lounge, een bibliotheek en een speelkamer.

Uitstekende maaltijden

We zorgen voor uitstekende maaltijden, met ontbijt, lunch en een 3-gangen diner. We serveren alleen de beste, verse ingrediënten en bereiden alles met liefde. We kunnen ook speciale dieetwensen verwerken.

Kom naar Zeilschool Pean

Kom naar Zeilschool Pean voor een onvergetelijk schoolkamp. We bieden een breed scala aan activiteiten en een ontspannen sfeer. Daarnaast zorgen we ook voor uitstekende maaltijden. Neem contact met ons op voor meer informatie of bekijk onze groepsaccommodatie voor scholen.

Klaar om uw schoolkamp te boeken? Neem contact met ons op via deze pagina.

1. Waar gaat het schoolkamp van klas 3 naartoe?
Antwoord: Het schoolkamp van klas 3 gaat naar een plek naar keuze van de leerkracht.

2. Wanneer is het schoolkamp van klas 3?
Antwoord: Het schoolkamp van klas 3 is meestal in het voorjaar of in de zomer.

3. Wat doen de leerlingen tijdens het schoolkamp van klas 3?
Antwoord: Tijdens het schoolkamp van klas 3 doen de leerlingen verschillende activiteiten zoals sporten, spelletjes spelen, excursies maken en andere leuke dingen.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident