Schoolkamp Klas 4 | Een Onvergetelijke ervaring voor Kinderen

19 juli 2022

Schoolkamp klas 4 bij Zeilschool Pean

Een schoolkamp voor klas 4 is een onvergetelijke ervaring. Bij Zeilschool Pean bieden we een unieke locatie midden in de natuur omgeven door weiland en water. Hier kunnen leerlingen genieten van een volledig watersport programma met verschillende activiteiten.

Activiteiten voor klas 4

Bij Zeilschool Pean bieden we een breed scala aan activiteiten voor klas 4. De leerlingen kunnen genieten van zeilen, kanovaren, fietsen, speurtochten, waterskien en nog veel meer. Daarnaast kunnen ze ook genieten van heerlijke maaltijden, zoals ontbijt, lunch en een 3-gangen diner.

Waarom Zeilschool Pean?

Bij Zeilschool Pean ontzorgen we scholen door een volledig verzorgd schoolkamp voor klas 4. We hebben een ervaren team dat de leerlingen begeleidt tijdens hun schoolkamp. Daarnaast bieden we ook een veilige omgeving met een goede verzorging.

Meer informatie

Wil je meer weten over onze groepsaccommodatie en de mogelijkheden voor schoolkampen voor klas 4? Neem dan een kijkje op onze website voor meer informatie.

Klaar om te boeken? Boek nu je schoolkamp bij Zeilschool Pean!

1. Waar gaan we heen op schoolkamp?
Antwoord: We gaan naar een leuk vakantiepark waar we leuke activiteiten kunnen doen.

2. Wat gaan we doen tijdens het schoolkamp?
Antwoord: We gaan verschillende leuke activiteiten doen zoals kanoën, wandelen, sporten, spelletjes spelen en nog veel meer.

3. Wanneer gaan we op schoolkamp?
Antwoord: We gaan op schoolkamp in de tweede week van de zomervakantie.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident