“Schoolkamp Klas 5: Ontdek de Avonturen! | Klaar voor een Avontuur?”

6 juli 2022

Schoolkamp klas 5: Zeilschool Pean is de ideale locatie

Schoolkampen zijn een leuke manier om een klas dichter bij elkaar te brengen. Bij Zeilschool Pean kunnen scholen hun schoolkampen organiseren in een prachtige omgeving midden in de natuur. Onze groepsaccommodatie ligt aan het water en is omgeven door weilanden.

Ontzorgen met een volledig watersportprogramma

Bij Zeilschool Pean ontzorgen we scholen door een volledig watersportprogramma aan te bieden. De leerlingen kunnen kiezen uit verschillende activiteiten, zoals zeilen, kanovaren, fietsen, speurtochten, waterskien en meer. Onze ervaren instructeurs zorgen ervoor dat de leerlingen op een veilige manier kunnen genieten van de watersportactiviteiten.

Uitstekende maaltijden

Naast het watersportprogramma verzorgen we ook maaltijden. We bieden een uitgebreid ontbijt, lunch en 3-gangen diner aan. De maaltijden worden bereid door onze ervaren koks, die gebruik maken van verse ingrediënten.

Organiseer een schoolkamp bij Zeilschool Pean

Organiseer een onvergetelijk schoolkamp voor klas 5 bij Zeilschool Pean. Onze locatie biedt een prachtige omgeving om te genieten van watersportactiviteiten en uitstekende maaltijden. Neem hier contact met ons op voor meer informatie.

Organiseer nu een schoolkamp bij Zeilschool Pean!

1. Waar gaat de klas 5 op schoolkamp naartoe?
De klas 5 gaat op schoolkamp naar een kampeerterrein in de buurt.

2. Wat voor activiteiten gaan de leerlingen doen tijdens het schoolkamp?
De leerlingen gaan tijdens het schoolkamp verschillende activiteiten doen, zoals kanoën, zwemmen, wandelen, kampvuur maken en spelletjes spelen.

3. Wat hebben de leerlingen nodig voor het schoolkamp?
De leerlingen hebben voor het schoolkamp onder andere een tent, slaapzak, kleding, schoenen, eten en drinken, zwemkleding, zonnebrandcrème en een rugzak nodig.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident