Schoolkamp Klas 6: Voorpret Beginnen – Gezellig Samen Genieten

18 juni 2022

Schoolkamp klas 6 bij Zeilschool Pean

Organiseer een onvergetelijk schoolkamp voor klas 6 bij Zeilschool Pean. Onze locatie midden in de natuur biedt een unieke ervaring voor jouw leerlingen. We bieden een scala aan watersportactiviteiten, zoals zeilen, kanovaren, waterskiën en meer. Daarnaast verzorgen we ook maaltijden die we aanpassen aan de leeftijd en wensen van de leerlingen.

Activiteiten voor het schoolkamp

We bieden een breed scala aan activiteiten voor het schoolkamp. De leerlingen kunnen kiezen uit verschillende watersportactiviteiten, zoals zeilen, kanovaren, waterskiën, kano-safari’s en meer. Daarnaast bieden we ook andere activiteiten, zoals speurtochten, klimmen, mountainbiken en meer. We passen de activiteiten aan op de leeftijd en wensen van de leerlingen.

Maaltijden voor het schoolkamp

Tijdens het schoolkamp bieden we uitstekende maaltijden. We verzorgen het ontbijt, lunch en 3-gangen diner. De maaltijden zijn gezond en lekker, en we passen de maaltijden aan op de leeftijd en wensen van de leerlingen. Daarnaast bieden we ook speciale maaltijden voor kinderen met allergieën.

Waarom kiezen voor Zeilschool Pean?

Bij Zeilschool Pean krijg je een onvergetelijke ervaring voor jouw leerlingen. De locatie midden in de natuur biedt een unieke ervaring. We bieden een breed scala aan activiteiten, maaltijden en meer. Daarnaast ontzorgen we scholen door een volledig watersport programma.

Organiseer een onvergetelijk schoolkamp voor klas 6 bij Zeilschool Pean. Klik hier voor meer informatie over onze groepsaccommodatie.

1. Waar gaat de schoolkamp van klas 6 naar toe?
Antwoord: De schoolkamp van klas 6 gaat naar een kampeerterrein in de buurt.

2. Wat zijn de activiteiten tijdens het schoolkamp?
Antwoord: Er zijn verschillende activiteiten tijdens het schoolkamp, zoals kampvuur maken, kanoën, wandelen, zwemmen en andere buitenactiviteiten.

3. Wie gaat er mee op schoolkamp?
Antwoord: Op schoolkamp gaan de leerlingen en leraren van klas 6, de begeleiding en de directeur.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident