Schoolkamp MBO | Leerzame en leuke activiteiten voor studenten

28 augustus 2022

Schoolkampen met Zeilschool Pean

Wil je een schoolkamp organiseren voor je mbo-studenten? Dan is Zeilschool Pean de perfecte locatie! Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur, omgeven door weilanden en water. We bieden een volledig watersportprogramma met verschillende activiteiten, zoals zeilen, kanovaren, fietsen, speurtochten en waterskien. Daarnaast verzorgen we ook uitstekende maaltijden, waaronder ontbijt, lunch en een 3-gangen diner.

Ontdek de voordelen van Zeilschool Pean

Bij Zeilschool Pean bieden we een unieke ervaring voor je mbo-studenten. We hebben een professioneel team van instructeurs die ervoor zorgen dat je schoolkamp veilig en leuk verloopt. Onze accommodatie is geschikt voor kleine en grote groepen en heeft een modern sanitair, een gezellige recreatieruimte en een grote buitenruimte.

Kies voor een onvergetelijk schoolkamp

Bij Zeilschool Pean kunnen je mbo-studenten genieten van een onvergetelijk schoolkamp. We bieden een uitgebreid watersportprogramma, waaronder zeilen, kanovaren, fietsen en waterskiën. Daarnaast verzorgen we ook een lekkere maaltijd, waaronder een 3-gangen diner. Onze accommodatie is geschikt voor kleine en grote groepen en heeft een modern sanitair, een gezellige recreatieruimte en een grote buitenruimte.

Kom langs bij Zeilschool Pean en beleef een onvergetelijk schoolkamp met je mbo-studenten. Bekijk onze groepsaccommodatie en watersportactiviteiten en maak je schoolkamp compleet!

Klaar voor een onvergetelijk schoolkamp? Neem dan hier contact met ons op!

1. Waarom is een schoolkamp mbo een goed idee?
Het organiseren van een schoolkamp mbo is een goed idee omdat het een leuke en leerzame manier is om studenten te laten samenwerken en te laten ervaren hoe het is om in een team te werken. Het biedt ook een kans om nieuwe vaardigheden te leren en te ontwikkelen, wat belangrijk is voor studenten die klaar zijn voor de arbeidsmarkt.

2. Wat zijn de voordelen van een schoolkamp mbo?
De voordelen van een schoolkamp mbo zijn onder andere het versterken van de teamgeest, het vergroten van het zelfvertrouwen van studenten, het versterken van de communicatievaardigheden, het verbeteren van de sociale vaardigheden en het verbeteren van de motivatie.

3. Wat zijn de kosten van een schoolkamp mbo?
De kosten van een schoolkamp mbo kunnen variëren, afhankelijk van de locatie, het aantal studenten, de activiteiten en de duur van het kamp.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident