Schoolreis Groep 4: Plan Uw Avontuur met Onze Uitstapjes!

27 augustus 2022

Schoolreis Groep 4: Ontdek de Nederlandse natuur met Zeilschool Pean

De perfecte schoolreis voor groep 4? Een bezoek aan Zeilschool Pean! Onze groepsaccommodatie ligt midden in de Nederlandse natuur, omgeven door weilanden en water. Hier kunnen kinderen genieten van een unieke ervaring, waarbij ze de natuur kunnen ontdekken en leren zeilen.

Een volledig watersportprogramma

Zeilschool Pean biedt een volledig watersportprogramma met verschillende activiteiten, zoals zeilen, kanovaren, fietsen, speurtochten en waterskien. Uw kinderen kunnen hier kennis maken met de basisprincipes van de watersport en de technieken onder de knie krijgen. Daarnaast bieden we ook een aantal andere activiteiten, zoals beachvolleybal, kajakken en kano-safari’s.

Uitstekende maaltijden

Naast het watersportprogramma bieden we ook uitstekende maaltijden, waaronder ontbijt, lunch en een 3-gangen diner. Al onze maaltijden worden bereid met verse, lokale ingrediënten en zijn speciaal samengesteld om de kinderen te voeden en te vermaken.

Kom naar Zeilschool Pean voor de perfecte schoolreis

Kom naar Zeilschool Pean voor een onvergetelijke schoolreis. Onze groepsaccommodatie biedt alles wat uw kinderen nodig hebben om te genieten van de natuur, te leren zeilen en te genieten van heerlijke maaltijden. Neem vandaag nog contact met ons op om uw schoolreis te boeken. Klik hier om meer te weten te komen over onze schoolkampen.

Kom naar Zeilschool Pean voor de perfecte schoolreis! Klik hier om meer te weten te komen over onze schoolkampen.

1. Waar gaat de schoolreis van groep 4 naartoe?
Antwoord: De schoolreis van groep 4 gaat naar een leuke bestemming die geschikt is voor de leeftijd van de kinderen.

2. Wat kost een schoolreis voor groep 4?
Antwoord: De kosten van een schoolreis voor groep 4 zullen afhankelijk zijn van de bestemming en de duur van de reis.

3. Wat voor activiteiten kunnen de kinderen van groep 4 tijdens de schoolreis doen?
Antwoord: De kinderen van groep 4 kunnen tijdens de schoolreis verschillende leuke activiteiten doen, zoals een bezoek aan een museum, een bezoek aan een dierentuin, een bezoek aan een pretpark, een bezoek aan een stad of een wandeling in de natuur.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident