“Schoolreis Groep 6: Ontdek de Wereld met je Klasgenoten”

22 juli 2022

Schoolreis Groep 6: Zeilschool Pean

Heeft uw school groep 6 op zoek naar een unieke schoolreis? Zeilschool Pean is de ideale locatie voor een onvergetelijk schoolkamp. Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur, omgeven door weiland en water.

Volledig Watersport Programma

Bij Zeilschool Pean bieden we een volledig watersport programma met verschillende activiteiten. We hebben onder andere zeilen, kanovaren, fietsen, speurtochten, waterskien en veel meer. De leerlingen kunnen kiezen uit een breed scala aan activiteiten, waardoor er voor iedereen iets leuks te doen is.

Uitstekende Maaltijden

Naast het watersport programma bieden we ook uitstekende maaltijden aan. Uw leerlingen kunnen genieten van een heerlijk ontbijt, lunch en 3 gangen diner. Onze koks zorgen ervoor dat de maaltijden gezond en lekker zijn, zodat de leerlingen zich energiek voelen tijdens de activiteiten.

Ontzorgen Scholen

Bij Zeilschool Pean ontzorgen wij scholen door een volledig watersport programma met verschillende activiteiten. Daarnaast verzorgen we ook graag uitstekende maaltijden. Zo kunnen de leerlingen zich volledig focussen op het genieten van hun schoolreis.

Bent u op zoek naar een unieke schoolreis voor groep 6? Kom dan naar Zeilschool Pean! Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur en biedt een volledig watersport programma met verschillende activiteiten. Daarnaast verzorgen we ook uitstekende maaltijden. Klik hier voor meer informatie over onze schoolkampen.

1. Wanneer gaat de schoolreis van groep 6?
De schoolreis van groep 6 gaat meestal in het voorjaar.

2. Waar gaat de schoolreis van groep 6 naartoe?
De schoolreis van groep 6 gaat meestal naar een leuk uitje in de buurt, zoals een dierentuin, een museum of een pretpark.

3. Wat kost de schoolreis voor groep 6?
De kosten voor de schoolreis van groep 6 verschillen per locatie. De school zal meestal een prijs per kind bekendmaken.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident