“Schoolreis Groep 7 | Ga leuke activiteiten doen met je klas!”

23 augustus 2022

Schoolreis groep 7: Zeilschool Pean

Het is tijd voor een schoolreis voor groep 7! Waarom niet een bezoek brengen aan Zeilschool Pean? Onze locatie ligt midden in de natuur, omgeven door weilanden en water. Hier kunnen de leerlingen genieten van een onvergetelijke schoolreis!

Activiteiten

Bij Zeilschool Pean hebben we een uitgebreid watersport programma met verschillende activiteiten. De leerlingen kunnen kiezen uit zeilen, kanovaren, fietsen, speurtochten, waterskien en nog veel meer! Al deze activiteiten worden begeleid door professionele instructeurs.

Maaltijden

Tijdens de schoolreis zorgen wij ook voor heerlijke maaltijden. We serveren ontbijt, lunch en een 3-gangen diner. Alle maaltijden worden bereid door onze professionele koks en zijn verzorgd met lokale, verse ingrediënten.

Onze locatie

Onze locatie is uniek gelegen in het midden van de natuur. We hebben een prachtig uitzicht op de weilanden en het water. De leerlingen kunnen hier genieten van de rust en de schoonheid van de natuur.

Onze service

Bij Zeilschool Pean ontzorgen wij scholen. We zorgen ervoor dat de schoolreis vlekkeloos verloopt. We hebben ervaren instructeurs die de leerlingen begeleiden tijdens de activiteiten en professionele koks die de maaltijden bereiden.

Kortom, Zeilschool Pean is de perfecte locatie voor een onvergetelijke schoolreis voor groep 7. Kom langs en ervaar het zelf!

1. Wanneer is de schoolreis van groep 7?
De schoolreis van groep 7 vindt meestal plaats in het voorjaar.

2. Waar gaat de schoolreis van groep 7 naartoe?
De schoolreis van groep 7 gaat meestal naar een bestemming die geschikt is voor kinderen van die leeftijd. Dit kan bijvoorbeeld een dierentuin, een museum of een ander educatief uitstapje zijn.

3. Wat moet ik meenemen op de schoolreis van groep 7?
Op de schoolreis van groep 7 moet je vooral de basisbenodigdheden meenemen zoals een lunchpakket, warme kleding, een regenjas, een zonnebril en een zaklamp. Ook is het verstandig om wat kleingeld mee te nemen voor eventuele aankopen.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident