“Schoolreis Havo 4: Ontdek de Wereld met je Klas!”

1 juli 2022

Schoolreis Havo 4 bij Zeilschool Pean

Organiseer een onvergetelijke schoolreis voor Havo 4 bij Zeilschool Pean! Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur, omgeven door weilanden en water. Hier kunnen de leerlingen genieten van een uitgebreid watersportprogramma met verschillende activiteiten, zoals zeilen, kanovaren, fietsen, speurtochten en waterskiën. Daarnaast bieden we ook uitstekende maaltijden aan, zoals ontbijt, lunch en een 3-gangen diner.

Watersportactiviteiten

Tijdens de schoolreis bij Zeilschool Pean kunnen de leerlingen genieten van verschillende watersportactiviteiten. We hebben een uitgebreid aanbod aan activiteiten, zoals zeilen, kanovaren, waterskiën, wakeboarden en meer. We hebben ook verschillende bootjes, waaronder zeilboten, kano’s, kajaks en motorboten. Daarnaast bieden we ook verschillende watersportcursussen aan, waaronder zeilcursussen, kano- en kajakcursussen en meer.

Maaltijden

Tijdens de schoolreis bij Zeilschool Pean kunnen de leerlingen genieten van heerlijke maaltijden. We bieden een uitgebreid aanbod aan maaltijden, waaronder ontbijt, lunch en een 3-gangen diner. Daarnaast bieden we ook snacks en drankjes aan. Al onze maaltijden worden bereid met verse ingrediënten en worden geserveerd door onze professionele koks.

Kamperen

Tijdens de schoolreis bij Zeilschool Pean kunnen de leerlingen ook kamperen. We hebben verschillende kampeerplekken, waaronder tentplekken, caravanplekken en camperplekken. Al onze kampeerplekken zijn voorzien van elektriciteit, water en sanitaire voorzieningen. Daarnaast hebben we ook een kampeerwinkel waar de leerlingen alles kunnen kopen wat ze nodig hebben voor hun kampeervakantie.

Boek nu uw schoolreis bij Zeilschool Pean!

Organiseer een onvergetelijke schoolreis voor Havo 4 bij Zeilschool Pean! Onze groepsaccommodatie is de perfecte locatie voor een schoolkamp en biedt een uitge

1. Waar gaat de schoolreis van havo 4 naartoe?
Antwoord: De schoolreis van havo 4 gaat naar een bestemming naar keuze van de school.

2. Wanneer gaat de schoolreis van havo 4?
Antwoord: De schoolreis van havo 4 gaat meestal in het voorjaar, meestal in het tweede semester.

3. Wat moet ik meenemen voor de schoolreis van havo 4?
Antwoord: Voor de schoolreis van havo 4 moet je kleding meenemen die geschikt is voor de bestemming, een rugzak, schrijfgerei, een camera en geld.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident