“Schoolreis Havo 5 – Ontdek de wereld met je klas!”

27 augustus 2022

Schoolreis havo 5? Kom naar Zeilschool Pean!

Een schoolreis voor havo 5 is een onvergetelijke ervaring. Bij Zeilschool Pean bieden we de perfecte locatie voor een schoolkamp, midden in de natuur. Onze accommodatie is omgeven door weilanden en water. Hier kunnen de leerlingen genieten van een volledig watersportprogramma met verschillende activiteiten.

Activiteiten voor schoolreis havo 5

Bij Zeilschool Pean bieden we een breed scala aan activiteiten voor een schoolkamp. De leerlingen kunnen bijvoorbeeld kiezen voor zeilen, kanovaren, fietsen, speurtochten, waterskiën en nog veel meer. Daarnaast verzorgen we ook graag uitstekende maaltijden (ontbijt, lunch en 3 gangen diner).

Waarom Zeilschool Pean?

Bij Zeilschool Pean ontzorgen we scholen door een volledig watersportprogramma aan te bieden, waardoor de leerlingen een onvergetelijke ervaring krijgen. Daarnaast hebben we een uitstekende locatie midden in de natuur, waar de leerlingen kunnen genieten van de rust en de stilte. Ook bieden we professionele begeleiding aan, zodat de leerlingen de beste ervaring krijgen.

Kom naar Zeilschool Pean voor uw schoolreis havo 5

Kom naar Zeilschool Pean voor een onvergetelijke schoolreis voor havo 5. Onze accommodatie is de perfecte locatie voor een schoolkamp, met een volledig watersportprogramma en uitstekende maaltijden. Daarnaast bieden we professionele begeleiding aan, zodat de leerlingen de beste ervaring krijgen. Klik hier voor meer informatie over onze accommodatie en activiteiten.

Kom naar Zeilschool Pean voor een onvergetelijke schoolreis voor havo 5! Klik hier voor meer informatie.

1. Wat is de bestemming van de schoolreis van Havo 5?
Antwoord: De bestemming van de schoolreis van Havo 5 is nog niet bekend.

2. Wanneer gaat de schoolreis van Havo 5 van start?
Antwoord: De schoolreis van Havo 5 gaat van start in de zomervakantie.

3. Wat is de duur van de schoolreis van Havo 5?
Antwoord: De duur van de schoolreis van Havo 5 is ongeveer een week.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident