Schoolreis klas 1: Ontdek de wereld met je klas!

17 september 2022

Schoolreis klas 1: Zeilschool Pean

Ben je op zoek naar een leuke, avontuurlijke en unieke schoolreis voor klas 1? Dan is Zeilschool Pean de perfecte plek. Onze locatie ligt midden in de natuur, omgeven door weilanden en water. Het is de perfecte plek voor een schoolkamp waar leerlingen kunnen genieten van verschillende watersportactiviteiten, zoals zeilen, kanovaren, fietsen, speurtochten en waterskiën.

Volledig verzorgde schoolkampen

Bij Zeilschool Pean bieden we volledig verzorgde schoolkampen aan. We zorgen ervoor dat alle leerlingen tijdens hun schoolkamp een onvergetelijke ervaring krijgen. We bieden verschillende activiteiten, maar ook uitstekende maaltijden (ontbijt, lunch en 3 gangen diner). Daarnaast hebben we een professioneel team dat ervoor zorgt dat alle leerlingen veilig deelnemen aan de activiteiten.

Voordelen van Zeilschool Pean

Bij Zeilschool Pean bieden we veel voordelen voor scholen die een schoolkamp bij ons boeken. We bieden een unieke locatie midden in de natuur, waar leerlingen kunnen genieten van verschillende watersportactiviteiten. Daarnaast bieden we ook professionele begeleiding, zodat alle leerlingen veilig kunnen deelnemen aan de activiteiten. We verzorgen ook uitstekende maaltijden, zodat leerlingen zich geen zorgen hoeven te maken over het eten.

Boek een schoolreis bij Zeilschool Pean

Ben je op zoek naar een unieke en avontuurlijke schoolreis voor klas 1? Boek dan een schoolkamp bij Zeilschool Pean. Onze locatie is midden in de natuur, waar leerlingen kunnen genieten van verschillende watersportactiviteiten. Daarnaast bieden we professionele begeleiding, zodat alle leerlingen veilig kunnen deelnemen aan de activiteiten. Bekijk hier ons aanbod en boek vandaag nog je schoolkamp bij Zeilschool Pean!

1. Waar gaat de schoolreis van klas 1 naartoe?
Antwoord: De schoolreis van klas 1 gaat naar een leuke bestemming die door de school is uitgekozen.

2. Wat is de duur van de schoolreis?
Antwoord: De duur van de schoolreis is afhankelijk van de bestemming, maar meestal duurt het ongeveer twee tot drie dagen.

3. Wat zijn de kosten van de schoolreis?
Antwoord: De kosten van de schoolreis zijn afhankelijk van de bestemming, maar meestal zijn de kosten inclusief vervoer, overnachtingen en activiteiten.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident