“Schoolreis klas 2: Ontdek de wereld met je klas!”

4 augustus 2022

Schoolreis klas 2: Zeilschool Pean, de ideale locatie voor een onvergetelijke schoolreis

Schoolreizen zijn een onmisbaar onderdeel van het onderwijs. Ze bieden leerlingen de kans om een nieuwe omgeving te ontdekken, nieuwe ervaringen op te doen en nieuwe vaardigheden te leren. Zeilschool Pean biedt scholen de ideale locatie voor hun schoolreis. Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur, omgeven door weilanden en water.

Verschillende activiteiten

Bij Zeilschool Pean bieden we verschillende activiteiten aan voor schoolreizen. De leerlingen kunnen kiezen uit zeilen, kanovaren, fietsen, speurtochten, waterskiën en nog veel meer. We hebben voor elke leeftijd een geschikte activiteit. Daarnaast bieden we ook een uitgebreid programma met workshops en lezingen.

Uitstekende maaltijden

Om ervoor te zorgen dat de leerlingen tijdens hun schoolreis goed verzorgd worden, bieden we ook uitstekende maaltijden aan. We serveren ontbijt, lunch en een 3-gangen diner. Alle maaltijden worden bereid met verse ingrediënten en bereid door onze professionele koks.

Onvergetelijke ervaring

Kortom, Zeilschool Pean biedt scholen de ideale locatie voor hun schoolreis. We bieden een breed scala aan activiteiten, een uitgebreid programma met workshops en lezingen en uitstekende maaltijden. Wij garanderen een onvergetelijke ervaring voor de leerlingen.

Kom langs en bekijk onze locatie

Bent u op zoek naar een locatie voor uw volgende schoolreis? Kom dan langs bij Zeilschool Pean en bekijk onze locatie. Neem contact met ons op via deze link om een afspraak te maken.

Kom naar Zeilschool Pean voor uw volgende schoolreis

Kom naar Zeilschool Pean voor uw volgende schoolreis. Onze locatie biedt verschillende activiteiten, een uitgebreid programma met workshops en lezingen en uitstekende maaltijden. Bekijk

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident