“Schoolreis Klas 3: Ontdek de Wereld!”

14 september 2022

Schoolreis klas 3: Zeilschool Pean

Een schoolreis is een onvergetelijke ervaring voor elke klas. Als u op zoek bent naar de perfecte locatie voor uw schoolreis klas 3, dan is Zeilschool Pean de ideale locatie. Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur, omgeven door weilanden en water.

Activiteiten

Wij bieden een volledig watersportprogramma met verschillende activiteiten. Uw klas kan kiezen uit een scala aan activiteiten, zoals zeilen, kanovaren, waterskiën, fietsen, speurtochten en meer. Onze ervaren instructeurs zullen ervoor zorgen dat uw klas een onvergetelijke ervaring heeft.

Maaltijden

Naast onze activiteiten verzorgen wij ook graag uitstekende maaltijden voor uw klas. Uw klas kan genieten van een heerlijk ontbijt, lunch en 3-gangen diner. Ons koksteam staat klaar om uw klas te verwennen met smakelijke maaltijden.

Kamperen

Uw klas kan ook kiezen om te kamperen op onze locatie. Wij bieden verschillende kampeerplekken aan, waar uw klas kan genieten van een heerlijke nacht in de buitenlucht.

Waarom kiezen voor Zeilschool Pean?

Als u op zoek bent naar de perfecte locatie voor uw schoolreis klas 3, dan is Zeilschool Pean de ideale locatie. Wij bieden een volledig watersportprogramma met verschillende activiteiten, uitstekende maaltijden en kampeerplekken. Wij ontzorgen scholen door een onvergetelijke ervaring te bieden.

Klaar om uw schoolreis klas 3 te boeken?

Bent u klaar om uw schoolreis klas 3 te boeken? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina of boek direct!

1. Wat is de bestemming van de schoolreis van klas 3?
De bestemming van de schoolreis van klas 3 is nog niet bekend.

2. Wanneer is de schoolreis van klas 3?
De schoolreis van klas 3 is gepland voor het voorjaar van 2021.

3. Wat zijn de kosten van de schoolreis van klas 3?
De kosten van de schoolreis van klas 3 zijn afhankelijk van de bestemming en de duur van de reis.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident