“Schoolreis klas 5: Ontdek de wereld met je klas!”

1 juni 2022

Schoolreis klas 5: Zeilschool Pean, de ideale locatie voor een onvergetelijk schoolkamp

Een schoolreis klas 5 is een onvergetelijke ervaring voor kinderen. Zeilschool Pean biedt de perfecte locatie voor een schoolkamp. Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur omgeven door weilanden en water. We bieden een compleet watersport programma met verschillende activiteiten zoals zeilen, kanovaren, fietsen, speurtochten en waterskien. Daarnaast verzorgen we ook graag uitstekende maaltijden, waaronder ontbijt, lunch en een 3-gangen diner.

Watersportactiviteiten voor schoolkampen

Bij Zeilschool Pean kunnen scholen kiezen uit een breed scala aan watersportactiviteiten. We hebben een professioneel team van instructeurs die ervoor zorgen dat alle kinderen veilig en verantwoord kunnen genieten van de activiteiten. We bieden onder andere zeilen, kanovaren, waterskien, wakeboarden, kitesurfen en SUP-boarden.

Uitstekende maaltijden

Om ervoor te zorgen dat alle kinderen genoeg energie hebben voor de activiteiten, verzorgen we ook graag uitstekende maaltijden. We bieden ontbijt, lunch en een 3-gangen diner. De maaltijden zijn gezond, voedzaam en lekker. We maken gebruik van lokale ingrediënten en we bieden ook vegetarische opties.

Kom naar Zeilschool Pean voor een onvergetelijk schoolkamp

Kom naar Zeilschool Pean voor een onvergetelijk schoolkamp. Onze groepsaccommodatie is de perfecte locatie voor een schoolreis klas 5. We bieden een breed scala aan watersportactiviteiten en uitstekende maaltijden. Bekijk hier meer informatie over onze groepsaccommodatie en wat we te bieden hebben.

Kom naar Zeilschool Pean voor een onvergetelijke schoolreis klas 5! Klik hier voor meer informatie.

1. Wanneer gaat de schoolreis van klas 5 plaatsvinden?
Antwoord: De schoolreis van klas 5 vindt plaats op een datum die nog nader bepaald zal worden.

2. Wat is de bestemming van de schoolreis van klas 5?
Antwoord: De bestemming van de schoolreis van klas 5 is nog niet bekend.

3. Wat is de kostprijs van de schoolreis van klas 5?
Antwoord: De kostprijs van de schoolreis van klas 5 is nog niet bekend.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident