“Schoolreis vmbo 3: Ontdek de wereld met je klas!”

17 september 2022

Schoolreis vmbo 3 bij Zeilschool Pean

Heeft uw school een schoolreis voor vmbo 3 gepland staan? Dan is Zeilschool Pean de perfecte locatie voor een onvergetelijke ervaring. Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur, omgeven door weilanden en water. Hier kunnen leerlingen genieten van een volledig watersport programma met verschillende activiteiten.

Activiteiten

Er is een ruime keuze aan activiteiten voor een schoolreis vmbo 3 bij Zeilschool Pean. Zo kunnen leerlingen kiezen voor zeilen, kanovaren, fietsen, speurtochten, waterskiën en meer. Daarnaast bieden we ook een uitstekende catering met ontbijt, lunch en een 3-gangen diner.

Gastvrijheid

Bij Zeilschool Pean staan we bekend om onze gastvrijheid. We ontzorgen scholen door een volledig verzorgde schoolreis. Ons team staat klaar om uw leerlingen te begeleiden en te adviseren bij het maken van de juiste keuzes.

Boek nu uw schoolreis vmbo 3

Bent u op zoek naar een leuke en leerzame schoolreis voor uw vmbo 3 leerlingen? Boek dan nu uw schoolreis bij Zeilschool Pean. Onze locatie biedt alles wat uw leerlingen nodig hebben voor een onvergetelijke ervaring. Neem voor meer informatie een kijkje op onze website of neem contact met ons op.

Kom langs bij Zeilschool Pean voor een onvergetelijke schoolreis vmbo 3. Boek nu uw schoolreis!

1. Waar gaat de schoolreis van vmbo 3 naar toe?
Antwoord: De schoolreis van vmbo 3 gaat naar een bestemming naar keuze van de school.

2. Wat kost een schoolreis voor vmbo 3?
Antwoord: De kosten voor een schoolreis voor vmbo 3 hangen af van de bestemming en de duur van de reis.

3. Wanneer gaat de schoolreis van vmbo 3?
Antwoord: De schoolreis van vmbo 3 gaat meestal in het voorjaar of in het najaar.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident