“Schoolreis vwo 2: Ontdek de wereld met je klas!”

14 september 2022

Schoolreizen met Zeilschool Pean

Met Zeilschool Pean kunnen scholieren van het vwo 2 een onvergetelijke schoolreis beleven. Ons unieke locatie midden in de natuur geeft de perfecte setting voor een schoolkamp. Met onze professionele begeleiding en watersportactiviteiten bieden we een compleet programma om de schoolreis van uw leerlingen tot een groot succes te maken.

## Een veilige schoolreis
Bij Zeilschool Pean staat veiligheid voorop. Wij hebben een gecertificeerd veiligheidsbeleid en onze instructeurs zijn getraind en gecertificeerd. Bovendien hebben we een aantal maatregelen getroffen om de veiligheid van onze leerlingen te waarborgen.

## Een compleet programma
Bij Zeilschool Pean bieden we een compleet programma aan watersportactiviteiten, zoals zeilen, kanovaren, fietsen, speurtochten, waterskiën en meer. Daarnaast verzorgen we ook graag uitstekende maaltijden (ontbijt, lunch en 3 gangen diner).

## Een onvergetelijke schoolreis
Met Zeilschool Pean kunnen scholieren van het vwo 2 een onvergetelijke schoolreis beleven. Onze professionele begeleiding en watersportactiviteiten maken van de schoolreis een groot succes. Onze unieke locatie midden in de natuur zorgt voor de perfecte setting voor een schoolkamp.

Kom naar Zeilschool Pean voor een onvergetelijke schoolreis met het vwo 2. Onze professionele begeleiding en watersportactiviteiten zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Neem vandaag nog contact met ons op om uw schoolreis te boeken.

Klik hier om uw schoolreis te boeken bij Zeilschool Pean: https://www.pean.nl/groeps-accommodaties/scholen/

1. Wanneer is de schoolreis voor vwo 2?
Antwoord: De schoolreis voor vwo 2 is in de meivakantie.

2. Waar gaat de schoolreis voor vwo 2 naartoe?
Antwoord: De schoolreis voor vwo 2 gaat naar een stad of land in Europa.

3. Wat kost de schoolreis voor vwo 2?
Antwoord: De kosten voor de schoolreis voor vwo 2 zijn afhankelijk van het bestemmingsland, maar meestal liggen de kosten tussen de €500 en €1000.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident