“Schoolreis vwo 5: Ontdek de Wereld met je Klas!”

4 juli 2022

Een Schoolreis vwo 5 bij Zeilschool Pean

Op zoek naar een geschikte locatie voor de schoolreis van vwo 5? Kies dan voor Zeilschool Pean. Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur, omgeven door weiland en water. Hier kunnen de leerlingen genieten van een onvergetelijke schoolreis.

Activiteiten tijdens de schoolreis

Tijdens de schoolreis bij Zeilschool Pean kunnen de leerlingen deelnemen aan verschillende watersportactiviteiten zoals zeilen, kanovaren, fietsen, speurtochten en waterskiën. Ook kunnen ze deelnemen aan een leuke kampvuuravond of een kano- of kajaktocht door de omgeving. Daarnaast bieden we ook een uitgebreid programma aan landactiviteiten, zoals een klimparcours, een avontuurlijke speurtocht of een spannende nachtspelen.

Uitstekende maaltijden

Tijdens de schoolreis bij Zeilschool Pean kunnen de leerlingen genieten van een uitgebreid menu met heerlijke maaltijden. We verzorgen heerlijke ontbijtjes, lunches en 3 gangen diners. Daarnaast bieden we ook een uitgebreide selectie aan drankjes en snacks.

Ontzorgen van scholen

Bij Zeilschool Pean ontzorgen we scholen door een volledig verzorgd programma met verschillende activiteiten en uitstekende maaltijden. We bieden een veilige en gezellige omgeving waar de leerlingen kunnen genieten van een onvergetelijke schoolreis.

Kom naar Zeilschool Pean voor een onvergetelijke schoolreis voor vwo 5. Klik hier voor meer informatie over onze groepsaccommodatie en de mogelijkheden voor schoolreizen.

Plan vandaag nog uw schoolreis vwo 5 bij Zeilschool Pean! Klik hier voor meer informatie.

1. Waar gaat de schoolreis van vwo 5 naartoe?
Antwoord: De schoolreis van vwo 5 gaat naar een bestemming naar keuze van de school.

2. Wat zijn de kosten van de schoolreis vwo 5?
Antwoord: De kosten van de schoolreis vwo 5 zijn afhankelijk van de bestemming en de duur van de reis.

3. Wat zijn de regels voor de schoolreis vwo 5?
Antwoord: De regels voor de schoolreis vwo 5 zijn afhankelijk van de school en de bestemming. De school zal de leerlingen hierover informeren.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident