Terugblik: Betoverende Zeilmomenten in Meiweek 2023 ⛵️✨| Zeilschool Friesland

30 januari 2024

Terugblik op Onvergetelijke Zeilmomenten van Meiweek 2023

Het lijkt nog maar een ogenblik geleden dat we tijdens de meiweek de zeilen hesen en het Friese water verkenden. Nu brengen we met trots de prachtige hoogtepunten van Meiweek 2023 nogmaals tot leven en nodigen we iedereen uit om hun mooie herinneringen te delen.

Nu Beschikbaar: Meiweek 2023 Terugblik

We zijn verheugd om terug te blikken op dit zeilkamp vol avontuur, genot en leerzame momenten. Van het gevoel van de wind in de zeilen tot zonovergoten dagen, we maken opnieuw kennis met al deze mooie momenten die het hart van elke Zeilschool Pean-liefhebber sneller doet kloppen.

Deel Jouw Mooiste Herinneringen

Was jij ook deel van onze zeilkamp van Meiweek 2023? We zouden vereerd zijn om jouw mooiste herinneringen te horen. Of het nu een foto, video of simpelweg een verhaal is, we nodigen je van harte uit om dit met ons te delen.

Je kunt jouw herinneringen delen via onze Instagram post.

Versterk Jouw Zeilervaring

Zeilschool Pean streeft ernaar om een plezierige en leerzame ervaring voor alle leeftijden en niveaus te bieden. Onze taak is niet alleen om zeiltechnieken bij te brengen, maar ook om blijvende herinneringen en vriendschappen te creëren. Als je nieuwe zeilavonturen zoekt, hoeft je niet ver te zoeken. We kijken ernaar uit je bij onze volgende zeilkampen te verwelkomen!

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident