Theaterdiner 3 april

16 januari 2020

Theaterdiner bij Pean – 3 april

Samen met Van Ravensteijn Theater organiseert Pean een verrassend avondje weg.  Op vrijdag 3 april speelt de voorstelling ‘’Drie decadente dames’’. Theater Van Ravensteijn is vermakelijk, smakelijk en origineel. Het is een geweldige parodie op de genderneutrale Assepoester:

Drie verwende zussen gaan naar Bea voor een high tea. De auto staat al klaar, alleen de chauffeur ontbreekt. Die zoeken ze nog. Daarbij testen ze de theoretische en praktische kennis van het publiek. Alle verkeersregels worden overboord gegooid en niets blijkt vanzelfsprekend.

Deze voorstelling wordt tussen de 4 gangen van het diner gespeeld. De acteurs spelen en zingen tussen het publiek in en reageren snel op wat er allemaal in de zaal gebeurt. Maar … niemand wordt gedwongen om mee te doen en er blijft voldoende tijd over om met elkaar te praten tijdens de dinergangen. Een hilarische productie met een opzienbarende ontknoping en een prachtige moraal.

Deze avond kookt Tori Kelly voor ons een 4-gangendiner waarbij het uitgangspunt is: lokale producten. De gerechten zijn verrassend door de pure eenvoud van de ingrediënten en een moderne presentatie. Eet u vegetarisch of veganistisch? Geen probleem, we koken deze avond extreem duurzaam en verantwoord.

Kosten: € 45 p.p. (excl. drankjes)
Aanvang: 18.45 uur bij Pean in de Jister
Aanmelden: info@pean.nl of 0566-631392

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident