Timo leert zeilen bij zeilschool Pean

24 oktober 2022

Het was een prachtige zomer in Friesland en Timo kon niet wachten om te gaan zeilen bij zeilschool Pean. Hij had al veel gelezen over zeilen en was erg enthousiast om het eindelijk zelf te gaan proberen.

Toen Timo bij zeilschool Pean aankwam, werd hij hartelijk welkom geheten door de instructeur, die hem alles vertelde over het zeilen en de boot die hij zou gaan gebruiken. Timo luisterde aandachtig en was erg blij om te horen dat hij de komende week met een groep andere kinderen zou gaan zeilen.

De eerste dag op het water was spannend voor Timo, maar hij luisterde goed naar de instructeur en volgde alle stappen om de boot te besturen. Het duurde niet lang voordat hij het onder de knie had en hij kon al snel alleen de boot besturen.

Elke dag beleefde Timo de mooiste avonturen op het water en hij maakte nieuwe vrienden onder de andere kinderen in zijn groep. Samen zwommen ze in het lekkere water en maakten ze lange tochten met de boot.

Op de laatste dag van de week organiseerde zeilschool Pean een wedstrijd tussen de verschillende groepen en Timo en zijn vrienden namen deel. Na een spannende race eindigde Timo als tweede en hij was erg trots op zichzelf.

Het was de mooiste week van Timo’s leven en hij kon niet wachten om de volgende zomer weer terug te gaan naar zeilschool Pean. Hij had zoveel geleerd en zo veel mooie herinneringen opgedaan dat hij deze week nooit zou vergeten.

De boekingen voor komende zomer gaan alweer snel bij Pean je kunt nu nog inschrijven.

Kijk hier voor meer informatie
Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident