Titel: Houthakkersweekend op Pean: Wat gebeurt er op ons terrein wanneer jij er niet bent?

30 januari 2024

Hoe Pean’s Cowboys en Cowgirls hun terrein onderhouden: Een blik op het jaarlijkse houthakkersweekend

Bij Zeilschool Pean zijn we niet alleen gepassioneerd over zeilen, maar ook over het waarborgen dat onze omgeving op zijn best is. Daarom geven we je een exclusieve kijk achter de schermen van wat er gebeurt als onze leerlingen er niet zijn.

Houthakkersweekend bij Pean

Elk jaar organiseren we een houthakkersweekend, waarin onze “cowboys” en “cowgirls” de kans krijgen om het zwaardere werk op te pakken. Dit evenement maakt deel uit van onze voortdurende inspanningen om ervoor te zorgen dat ons terrein er altijd fantastisch uitziet.

Wat gebeurt er op Pean?

In onze nieuwe serie ‘Wat gebeurt er op Pean?’, willen we je zoveel mogelijk laten zien wat er gebeurt als jij er niet bent. Of het nu een houthakkersweekend is, of een van de vele andere dagelijkse activiteiten, wij geloven dat het allemaal deel uitmaakt van de unieke Pean-ervaring.

Word lid van de discussie

Als je nieuwsgierig bent naar wat er nog meer gebeurt op Pean, zou je onze volgende video-update niet willen missen. Heb je een goed idee voor een video die we kunnen maken? We horen graag van je! Stuur ons een bericht met je suggesties of vragen.

In de tussentijd nodigen we je uit om de video hierboven te bekijken. Zie hoe onze cowboys en cowgirls zichzelf uitdagen tijdens ons houthakkersweekend en deel het avontuur. Howdy!

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident