Uitnodiging Hiswa

5 maart 2020

Ook dit jaar vind je zeilschool Pean weer op de HISWA. Deze is van 11-15 maart. Zoals ieder jaar, komen we ook nu weer met een nieuwtje: 12 waterlodges bij Pean-buiten. Benieuwd? Bezoek ons dan in hal 1, stand 01.114. Vrijkaartjes (twee per gezin) kun je hieronder aanvragen.

Pean zeilschool en groepsaccommodatie/bedrijfsuitjes
Uiteraard kun je kennismaken met onze zeilschool en zelf ervaren hoe het is om in een Laser-pico te zitten. En wie kan je beter vertellen hoe gaaf een zeilkamp bij Pean is, dan de Pean-instructeurs. Zij zijn bij toerbeurt ook aanwezig in onze stand. Voor scholen, verenigingen, families en bedrijven is Pean de plek bij uitstek buiten de zomermaanden juli en augustus.

Pean-buiten
Pean heeft sinds 2020 een nieuw onderdeel: Pean-buiten. Op het terrein ten noorden van de groepsaccommodaties realiseert Pean de komende maanden 12 waterlodges. Luxe vakantiehuizen, net even anders, gelegen in een natuurlijke omgeving. De huisjes zijn bereikbaar via vlonder-paden en staan op ruime afstand van elkaar, zodat je veel privacy ervaart. Zie ook Pean-buiten.

Vrijkaartjes
Wil je twee vrijkaartjes aanvragen? Mail naar info@pean.nl

 

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident