Uniek alternatief voor volle zeilkampen: zeezeilkamp op een tallship

2 juli 2020

Hoewel de zomer bij Pean zo goed als vol zit, blijven er vragen naar beschikbare zeilkampen binnenkomen. Vanwege die grote vraag bieden we een uniek alternatief aan. Want zeg nu zelf: hoe gaaf is het om op zeilkamp te gaan op een tallship?

Misschien heb je ze wel eens op televisie of bij één van de tallshipfestivals gezien: van die hele grote zeilschepen met meerdere masten en vaak vierkante zeilen. Vroeger werden ze gebruikt als vrachtschepen, maar tegenwoordig doen ze mee aan zogeheten tallshipsraces en zeilen ze tijdens grote tochten en expedities de wereld rond.

Via onze vrienden van de Wylde Swan hebben we de Thalassa bereid gevonden ook zeezeilkampen te organiseren. Klim in de mast van een tallship, loop de dag- en nachtwachten mee en bovenal: ervaar wat zeezeilen op zo’n groot schip is! Beide schepen zijn gewend om met jongeren te varen door de school- en zeil programma’s die ze iedere winter organiseren.

Lijkt het zeezeilkamp jou wel wat? Vraag informatie aan via onderstaande website en schrijf je in! [Bekijk de zeezeilkampen]

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident