UPDATE 2: Coronavirus en Zeilschool Pean

6 april 2020

Nu de maatregelen m.b.t. het coronavirus zijn verlengd tot 28 april een nieuwe update vanaf zeilschool Pean. Inmiddels hebben we met iedereen die naar Pean zou komen in de periode tot 28 april contact gehad over het helaas niet doorgaan van de activiteiten. Dat is zuur, zeker met de weersvoorspellingen van de komende week: prachtig zeilweer. Toch is dat onbelangrijk in het licht van de huidige gezondheidssituatie. En natuurlijk is daar bij Pean ook begrip voor.

In gesprekken met klanten merken we dat veel kinderen zich verheugen op hun komst naar de zeilschool. We houden met elkaar goede moet dat dit op een later moment in 2020 weer op een veilige manier mogelijk is. Bij Pean blijven we daarom de komende tijd werken aan een goede voorbereiding daarop.

Voor de zeilkampen geldt dat door onze vroege start in het jaar onze nieuwe stafgroep compleet is. Dat is een belangrijke voorwaarde om de zeilkampen te kunnen organiseren. We hebben daarom besloten zeilkampen na 28 april nu nog niet te annuleren. Natuurlijk houden we er rekening mee dat het langer duurt voordat we weer een zeilkamp kunnen organiseren. Maar we willen de flexibiliteit houden, om daar waar het kan, snel  in te spelen op eventuele positieve ontwikkelingen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Bel, mail of app ons dan vooral. We hebben altijd,  maar zeker nu, graag contact met klanten, leveranciers of partners om er samen voor te zorgen dat we weer veilig en met elkaar gebruik kunnen maken van alles wat Pean en de omgeving te bieden heeft. Pean bestaat al 52 jaar door iedere dag te leren, ook van elkaar. In de uitzonderlijke situatie waarin we nu met elkaar zitten, blijft dat enorm belangrijk.

Veel gezondheid en hopelijk tot snel weer in Friesland!

Hartelijke groet,

Zeilschool Pean

Natasja, Rienk en Christophe

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident