Vakantiehuis Groepsaccommodatie | Geniet met Groep van Uw Verblijf

18 september 2022

Vakantiehuis Groepsaccommodatie in Friesland

Bent u op zoek naar een vakantiehuis voor uw groep? Dan bent u bij Zeilschool Pean aan het juiste adres! Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen.

Verblijf, zeilboten en sloepverhuur

Onze accommodatie biedt u de mogelijkheid om te verblijven in een van onze drie verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen), de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor het huren van zeilboten en sloepen.

Zeillessen en catering

Naast het verblijf en het verhuren van boten, bieden wij ook zeillessen aan. Onze ervaren instructeurs zorgen ervoor dat u met een gerust hart de zee op kan. Ook voor de catering van uw groep kunt u bij ons terecht.

Kom langs voor meer informatie

Kom langs bij Zeilschool Pean en ontdek wat wij voor uw groep kunnen betekenen. Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Klik hier voor meer informatie over onze groepsaccommodatie.

Boek nu uw vakantiehuis bij Zeilschool Pean!

Kom naar Zeilschool Pean voor een onvergetelijke vakantie met uw groep. Boek nu uw vakantiehuis bij ons en geniet van alle voordelen die wij u te bieden hebben. Klik hier om direct te boeken.

1. Waar kan ik een vakantiehuis groepsaccommodatie huren?

Je kunt een vakantiehuis groepsaccommodatie huren bij verschillende aanbieders, zoals reisbureaus, vakantiehuiswebsites of reisorganisaties.

2. Wat is de beste locatie voor een vakantiehuis groepsaccommodatie?

De beste locatie voor een vakantiehuis groepsaccommodatie is afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren. Denk bijvoorbeeld aan een locatie met veel natuur, een strand of een stad.

3. Wat zijn de voordelen van een vakantiehuis groepsaccommodatie?

De voordelen van een vakantiehuis groepsaccommodatie zijn onder andere dat je met meerdere personen kunt verblijven, dat je meer privacy hebt dan in een hotel en dat je vaak goedkoper uit bent dan bij een hotel.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident