Vakantiehuis huren met groep? Zoek hier de perfecte optie!

29 juni 2022

Vakantiehuis huren voor een groep bij Zeilschool Pean

Of je nu met een kleine of grote groep op vakantie gaat, bij Zeilschool Pean hebben we de perfecte groepsaccommodatie voor jou. Onze accommodatie ligt midden in de natuur, direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen.

Verblijf

We bieden verschillende verblijfsmogelijkheden aan, zodat je met een kleine of grote groep kunt verblijven. We hebben 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen) , de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen).

Zeilboten en Sloepverhuur

Bij Zeilschool Pean kun je ook terecht voor sloepverhuur. We hebben verschillende zeilboten en sloepen die je kunt huren voor een dag of langer. We hebben zelfs een speciale sloep die geschikt is voor groepen tot 20 personen.

Zeillessen

Als je nog nooit hebt gezeild, dan is dit de perfecte gelegenheid om het te leren. We bieden verschillende zeillessen aan voor groepen van alle leeftijden. Onze ervaren instructeurs zullen je alles leren wat je moet weten om veilig te zeilen.

Catering

We verzorgen graag de catering voor jullie groep. We hebben een breed scala aan opties, van eenvoudige snacks tot uitgebreide buffetten. We kunnen ook speciale catering verzorgen voor speciale gelegenheden.

Als je op zoek bent naar een unieke groepsaccommodatie in Friesland om met je groep te verblijven, kijk dan niet verder dan Zeilschool Pean. Bekijk hier onze groepsaccommodaties en boek vandaag nog je verblijf!

#ERROR!

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident