Vakantiehuis voor Groep | Ruim Aanbod & Voordelige Prijzen

20 augustus 2022

Vakantiehuis voor Groep bij Zeilschool Pean

Wil je een vakantiehuis voor je groep in Friesland? Dan ben je bij Zeilschool Pean aan het juiste adres. Wij bieden 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen), de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). Onze groepsaccommodaties liggen midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen.

Verblijf, zeilboten en sloepverhuur

Bij Zeilschool Pean kun je terecht voor het verblijf, maar ook voor zeilboten en sloepverhuur. Deze kun je huren voor een dag of meerdere dagen. Ook bieden wij de mogelijkheid om zeillessen te volgen. Onze ervaren instructeurs staan klaar om jou de kneepjes van het vak te leren.

Catering

Naast het verblijf, zeilboten en sloepverhuur bieden wij ook de mogelijkheid om de catering voor je groep te verzorgen. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan cateringmogelijkheden. Van een kleine lunch tot een uitgebreid diner.

Wil je een vakantiehuis voor je groep in Friesland? Kies dan voor Zeilschool Pean. Wij bieden verblijf, zeilboten en sloepverhuur en verzorgen graag de catering voor je groep. Bekijk hier onze groepsaccommodaties.

Kom langs bij Zeilschool Pean voor een onvergetelijke vakantie voor je groep! Klik hier om onze groepsaccommodaties te bekijken.

1. Waar kan ik een vakantiehuis voor een groep huren?

U kunt een vakantiehuis voor een groep huren bij verschillende aanbieders, zoals vakantieparken, vakantiehuiswebsites, reisbureaus en hotels.

2. Wat zijn de kosten van het huren van een vakantiehuis voor een groep?

De kosten van het huren van een vakantiehuis voor een groep kunnen variëren, afhankelijk van de locatie, de grootte van het huis, de faciliteiten en de duur van het verblijf.

3. Wat zijn de voordelen van het huren van een vakantiehuis voor een groep?

Er zijn veel voordelen aan het huren van een vakantiehuis voor een groep. U kunt bijvoorbeeld genieten van meer privacy, meer ruimte en de mogelijkheid om samen te koken en te eten. Bovendien kunt u ook geld besparen door samen te delen in de kosten.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident