Varen Heerenveen: Ontdek de Schitterende Friese Wateren | Heerenveen

17 juni 2022

Varen Heerenveen met Zeilschool Pean

Ben je op zoek naar een unieke locatie voor een schoolkamp in de buurt van Heerenveen? Dan is Zeilschool Pean de perfecte plek voor jou! Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur, omringd door weilanden en water. Hier kunnen de leerlingen genieten van een volledig watersport programma, waaronder varen.

Ontdek de omgeving van Heerenveen

Tijdens een schoolkamp in Heerenveen kunnen de leerlingen ontdekken wat de omgeving te bieden heeft. Er zijn vele mogelijkheden om de omgeving te verkennen. Zo kunnen de leerlingen bijvoorbeeld kanovaren, fietsen, zeilen of waterskiën. Daarnaast bieden we ook speurtochten aan, waarmee de leerlingen de omgeving op een leuke manier kunnen verkennen.

Uitstekende maaltijden en verzorging

Naast het watersport programma bieden we ook uitstekende maaltijden aan. De leerlingen kunnen genieten van een heerlijk ontbijt, lunch en 3-gangen diner. Daarnaast zorgen we ook voor de verzorging van de leerlingen. We zorgen ervoor dat alles geregeld is, zodat jij je als school alleen maar hoeft te focussen op het programma.

Kom varen in Heerenveen met Zeilschool Pean

Kom varen in Heerenveen met Zeilschool Pean. Onze groepsaccommodatie is de perfecte locatie voor een schoolkamp. We bieden een volledig watersport programma aan, waaronder varen. Daarnaast verzorgen we ook uitstekende maaltijden en verzorging. Kies voor Zeilschool Pean en ontdek wat Heerenveen te bieden heeft! Klik hier om meer te weten te komen over onze groepsaccommodatie.

1. Waar kan ik in Heerenveen varen?
De Heerenveense Veenkolken zijn een goede plek om te varen. Er zijn ook verschillende kanoverhuurbedrijven in de omgeving waar je een boot kunt huren.

2. Wat is de beste tijd om in Heerenveen te varen?
De beste tijd om in Heerenveen te varen is in de lente en de zomer, wanneer het weer warmer is.

3. Wat voor soort boten kan ik in Heerenveen huren?
Er zijn verschillende soorten boten beschikbaar om te huren in Heerenveen, waaronder kano’s, kajaks, roeiboten en motorboten.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident