Vroegboekkorting vaste klanten: boek nu voor de prijs van vorig jaar

27 oktober 2021

Reserveer nu alvast je zeilkamp voor 2022 en profiteer nu nog van de prijs van 2021.  Wees er snel bij want in de voorinschrijving zijn reeds veel boekingen binnen gekomen.

Inschrijven gaat eenvoudig op: https://boeking.pean.nl/zeilcursussen/

2021 was wederom een bijzonder zeilschool jaar. In 2020 nam de vraag naar zeilkampen door corona in de zomer explosief toe. Gelukkig zijn, zoals ieder jaar, veel kinderen dit jaar weer geweest en hebben ook veel vrienden en vriendinnen meegenomen.

Het werkt voor onze zeilschool als een soort vliegwiel, het gaat steeds sneller en eerder draaien naarmate onze kampen populairder worden. Dat heeft voor ons als bedrijf maar ook voor de kampen mooie voordelen. Zo kunnen we nu al een ongeveer 2 maanden voordat de zomerkampen beginnen de hele planning rondmaken. En daarnaast kunnen we de laatste jaren veel beter inschatten hoeveel instructeurs we moeten opleiden.

Het nadeel is echter dat we niet zomaar veel groter kunnen groeien. De populariteit van de kampen zorgde ervoor dat we dit jaar weer vaker kinderen die op kamp wilden, hebben moeten teleurstellen. We kunnen simpelweg niet zomaar extra bedden, boten en instructeurs regelen in bepaalde weken.

Daarom de oproep aan iedereen om wederom dit jaar op tijd in te schrijven. Net als vorig jaar houden we vast aan de extra vroegboekkorting bij boekingen voor 1 december.

Boeken gaat eenvoudig op: https://boeking.pean.nl/zeilcursussen/

Of stuur ons een Whatsapp bericht:

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident