Verhouding Begeleiders-Deelnemers Zomerkamp: Alles wat je moet weten

7 juni 2022

Hoeveel begeleiders per deelnemer bij Zeilschool Pean?

Zeilschool Pean organiseert al ruim 55 jaar zeilkampen voor kinderen van 8-18 jaar in Friesland. Veiligheid, goede zeillessen met goed materiaal en plezier staan hierbij voorop. Maar wat is de verhouding tussen begeleiders en deelnemers tijdens het zomerkamp?

Veiligheid staat voorop

Bij Zeilschool Pean staan veiligheid en plezier voorop. Daarom is er tijdens het zomerkamp een verhouding van 1 begeleider voor iedere 3 deelnemers. Zo is er altijd voldoende toezicht en kunnen de kinderen optimaal genieten van hun zeilvakantie.

Gecertificeerde begeleiders

Alle begeleiders van Zeilschool Pean zijn gecertificeerd door de Watersportverbond en CWO. Deze begeleiders hebben veel ervaring met het begeleiden van kinderen tijdens een zeilkamp. Ze weten precies wat er nodig is om de kinderen een leuke en veilige zeilvakantie te bezorgen.

Gezellige sfeer

De verhouding van 1 begeleider voor iedere 3 deelnemers zorgt voor een gezellige sfeer tijdens het zomerkamp. Er is voldoende ruimte om samen te spelen, maar er is ook voldoende toezicht om ervoor te zorgen dat iedereen veilig is.

Kom ook zeilen bij Zeilschool Pean!

Wil je ook meedoen aan een leuk en veilig zeilkamp? Kom dan naar Zeilschool Pean! Hier kun je onder deskundige begeleiding leren zeilen op open vaarwater in Friesland. Kijk voor meer informatie op www.pean.nl/zeilschool/ en meld je snel aan voor een onvergetelijk zeilkamp!

1. Wat is de verhouding tussen begeleiders en deelnemers tijdens een zomerkamp?
R: Er wordt meestal een ratio van 1 begeleider op 3 deelnemers aangehouden.

2. Hoeveel begeleiders zijn er nodig voor een zomerkamp?
R: Het aantal begeleiders dat nodig is, is afhankelijk van het aantal deelnemers. Meestal wordt er een ratio van 1 begeleider op 3 deelnemers aangehouden.

3. Wat is de ideale verhouding tussen begeleiders en deelnemers tijdens een zomerkamp?
R: De ideale verhouding tussen begeleiders en deelnemers tijdens een zomerkamp is meestal 1 begeleider op 3 deelnemers.

Copyright 2023 Pean |
Ontwikkeld door Convident