Verschillende prijzen zomerweken 2023

24 december 2022

Pean past al een aantal jaar een verschil in weekprijzen (tarievenlijst) toe, met als doel meer mensen hun gewenste zeilkamp aan te kunnen bieden. Weken die naar verwachting het snelst vol raken zijn duurder dan weken waarbij dat wat langer duurt.

Alle zomerkampen in zomervakantie duren even lang en zijn qua bootaanbod gelijk. De ene week is niet beter dan de andere. Maar met dit prijsbeleid creëren we een betere spreiding van cursisten over de weken. Deze methode past Pean nu al een aantal jaar toe en dit blijkt goed te werken.

Cursisten die voor het eerst naar Pean komen, boeken soms pas in het voorjaar. Dan is er meestal nog maar plek in een beperkt aantal weken. Kun je dan niet meer schuiven in je vakantieplannen, kan het gebeuren dat het zeilkamp al vol is. Daarom proberen we door een verschil in de weekprijzen, de mensen die wel kunnen schuiven met hun vakantie te stimuleren om een week te boeken die later vol raakt (en dus goedkoper is).

Wil je nu al zeker zijn van een plekje voor 2023 én voor een lagere prijs boeken? Maak dan tot 1 december gebruik van onze vasteklantenkorting. Lees er alles over!

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident