Verzorging & Eten tijdens Zomerkamp: Alles Wat Je Moet Weten

7 juni 2022

Verzorging en eten tijdens het zomerkamp bij Zeilschool Pean

Als je kiest voor een zomerkamp bij Zeilschool Pean, dan zit je goed. Onze ervaren begeleiders zorgen ervoor dat je kinderen zich verzorgd voelen en dat ze gevarieerd en gezond eten.

Eten

Tijdens het zomerkamp bij Zeilschool Pean eten de kinderen gevarieerd en gezond. Onze koks bereiden dagelijks verschillende maaltijden, waaronder ontbijt, lunch, (3 gangen) diner en tussendoortjes. Er wordt rekening gehouden met speciale dieetwensen, zoals vegetarisch, glutenvrij of lactosevrij.

Kom je ook?

Wil je meer weten over de verzorging en het eten tijdens het zomerkamp bij Zeilschool Pean? Neem dan contact met ons op of kijk op onze website www.pean.nl/zeilschool/ voor meer informatie.

Kom je ook mee zeilen? Boek dan nu je zomerkamp bij Zeilschool Pean en laat je kinderen de tijd van hun leven beleven! Klik hier voor meer informatie.

1. Hoe zit het met de verzorging tijdens het zomerkamp?
Antwoord: Er is tijdens het zomerkamp professionele verzorging aanwezig. Er wordt gezorgd voor een gezond en gevarieerd eetpatroon.

2. Wat is het eten tijdens het zomerkamp?
Antwoord: Er worden tijdens het zomerkamp verschillende maaltijden geserveerd, zoals ontbijt, lunch en diner.

3. Worden er speciale dieetwensen in acht genomen tijdens het zomerkamp?
Antwoord: Ja, er worden speciale dieetwensen in acht genomen tijdens het zomerkamp. Er wordt gezorgd voor een passend eetpatroon voor iedereen.

Copyright 2023 Pean |
Ontwikkeld door Convident