“Vierdaagse Schoolkamp Voor Vmbo 4: Ontdek Nieuwe Avonturen!”

11 juni 2022

Schoolkamp bij Zeilschool Pean: de ideale locatie voor een onvergetelijk schoolkamp vmbo 4!

Ben je op zoek naar een geschikte locatie voor een schoolkamp vmbo 4? Dan ben je bij Zeilschool Pean aan het juiste adres! Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur omgeven door weiland en water. We bieden een volledig watersport programma met verschillende activiteiten, zoals zeilen, kanovaren, fietsen, speurtochten en waterskien. Daarnaast verzorgen we ook graag uitstekende maaltijden (ontbijt, lunch en 3 gangen diner).

Onze accommodatie

Onze accommodatie is geschikt voor groepen van 10 tot 200 personen. We hebben verschillende slaapkamers en sanitaire voorzieningen. Er is ook een grote gemeenschappelijke ruimte waar de leerlingen kunnen ontspannen en samen kunnen eten.

Activiteiten

Tijdens een schoolkamp bij Zeilschool Pean kunnen de leerlingen genieten van een breed scala aan watersportactiviteiten. We hebben een professioneel team dat de leerlingen begeleidt tijdens het zeilen, kanovaren, fietsen, speurtochten en waterskien. Daarnaast bieden we ook verschillende andere activiteiten, zoals klimmen, abseilen, kano safari’s en meer.

Maaltijden

Tijdens een schoolkamp bij Zeilschool Pean zorgen we voor uitstekende maaltijden. We serveren een vers ontbijt, lunch en 3 gangen diner. Al onze maaltijden worden bereid met verse ingrediënten en zijn gezond en lekker.

Waarom Zeilschool Pean?

Bij Zeilschool Pean bieden we een unieke ervaring voor schoolkampen vmbo 4. We ontzorgen scholen door een volledig watersport programma met verschillende activiteiten, een geschikte accommodatie en uitstekende maaltijden.

Wil je meer weten over onze schoolkampen vmbo 4? Neem dan hier contact met ons op. Wij helpen je graag bij het organiseren van een onvergetelijk schoolkamp!

1. Wat is een schoolkamp voor vmbo 4?
Antwoord: Een schoolkamp voor vmbo 4 is een kamp dat speciaal voor leerlingen van het vierde leerjaar van het vmbo is georganiseerd. Het heeft als doel om leerlingen een onvergetelijke ervaring te bezorgen en hen te helpen bij het versterken van hun sociale vaardigheden.

2. Wat zijn de voordelen van een schoolkamp voor vmbo 4?
Antwoord: De voordelen van een schoolkamp voor vmbo 4 zijn dat het leerlingen helpt bij het versterken van hun sociale vaardigheden, het leerlingen de kans geeft om nieuwe mensen te ontmoeten, het leerlingen de kans geeft om nieuwe dingen te leren en het leerlingen de kans geeft om in een ontspannen omgeving te leren.

3. Wat zijn de kosten van een schoolkamp voor vmbo 4?
Antwoord: De kosten van een schoolkamp voor vmbo 4 zijn afhankelijk van de locatie, de activiteiten en de duur van het kamp. De kosten kunnen variëren van enkele honderden euro’s tot meer dan duizend euro.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident