“Vind de Perfecte Groepsaccommodatie voor 22 Personen | Boek Nu!”

8 februari 2022

Groepsaccommodatie voor 22 personen bij Zeilschool Pean

Op zoek naar een groepsaccommodatie voor 22 personen in Friesland? Dan ben je bij Zeilschool Pean aan het juiste adres. We bieden verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor jullie groep. Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen.

3 verschillende groepsaccommodaties

Zeilschool Pean biedt 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen) , de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). De Berch is de ideale groepsaccommodatie voor groepen van 22 personen. Deze accommodatie beschikt over een prachtig terras, een grote woonkamer en een complete keuken.

Catering en zeillessen

Naast de verhuur van de groepsaccommodatie bieden we ook de mogelijkheid om catering te verzorgen. Onze koks bereiden graag een heerlijk diner voor jullie groep. Daarnaast bieden we ook zeillessen aan voor groepen. Dit is een leuke manier om de omgeving te verkennen en de Friese meren te ontdekken.

Kom langs bij Zeilschool Pean en ontdek de prachtige omgeving van Friesland. Bekijk hier onze groepsaccommodaties en boek direct jouw verblijf!

1. Waar kan ik een groepsaccommodatie voor 22 personen vinden?
Antwoord: U kunt een groepsaccommodatie voor 22 personen vinden op verschillende websites zoals Airbnb, Booking.com of TripAdvisor.

2. Wat is de prijs van een groepsaccommodatie voor 22 personen?
Antwoord: De prijs van een groepsaccommodatie voor 22 personen is afhankelijk van de locatie, het seizoen, de faciliteiten en het aantal nachten dat u verblijft.

3. Wat zijn de voorwaarden voor het huren van een groepsaccommodatie voor 22 personen?
Antwoord: De voorwaarden voor het huren van een groepsaccommodatie voor 22 personen verschillen per aanbieder. U kunt de voorwaarden terugvinden op de website waar u de groepsaccommodatie boekt.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident