“Vind een Groepsaccommodatie voor 69 Personen | Groepsuitjes.nl”

10 augustus 2022

Groepsaccommodatie voor ieder aantal personen bij Zeilschool Pean

Voor een verblijf met een groep midden in de natuur bent u bij Zeilschool Pean aan het juiste adres. Onze groepsaccommodatie ligt direct aan open vaarwater in het nationaal park de Alde Feanen. Of u nu met een kleine of grote groep bent, wij hebben voor ieder aantal personen de juiste accommodatie.

Verblijf in De Berch

De Berch is geschikt voor groepen van 10 tot 35 personen. Deze accommodatie is voorzien van een ruime woonkamer, een keuken en diverse slaapkamers. Er is ook een terras aanwezig waar u heerlijk kunt genieten van de rust en de natuur.

Verblijf in De Jister

De Jister is geschikt voor groepen van 30 tot 150 personen. Deze accommodatie is voorzien van een ruime woonkamer, een keuken, diverse slaapkamers en een speelkamer. Ook hier is het heerlijk genieten op het terras van de rust en de natuur.

Verblijf in De Swarm

De Swarm is geschikt voor groepen van 8 tot 16 personen. Deze accommodatie is voorzien van een ruime woonkamer, een keuken en diverse slaapkamers. Deze accommodatie heeft ook een eigen strandje waar u heerlijk kunt genieten van het uitzicht.

Naast de verblijven bieden wij ook zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en catering voor uw groep. Kortom, bij Zeilschool Pean bent u aan het juiste adres voor een geslaagde groepsaccommodatie in Friesland. Kom naar Zeilschool Pean voor de perfecte groepsaccommodatie voor uw groep.

1. Waar kan ik een groepsaccommodatie voor 69 personen huren?
Antwoord: U kunt een groepsaccommodatie voor 69 personen huren bij verschillende aanbieders, zoals vakantieparken, recreatiebedrijven of hotels.

2. Wat zijn de kosten van een groepsaccommodatie voor 69 personen?
Antwoord: De kosten van een groepsaccommodatie voor 69 personen kunnen variëren, afhankelijk van de locatie, het type accommodatie en de periode waarin u de accommodatie wilt huren. Neem contact op met de aanbieder om de exacte prijs te weten te komen.

3. Wat zijn de voorwaarden voor het huren van een groepsaccommodatie voor 69 personen?
Antwoord: De voorwaarden voor het huren van een groepsaccommodatie voor 69 personen kunnen verschillen per aanbieder. Neem contact op met de aanbieder om de exacte voorwaarden te weten te komen.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident