“Vind Groepsaccommodatie voor 73 Personen | Accommodatie Zoeken”

9 augustus 2022

Groepsaccommodatie voor 73 personen in Friesland

Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie voor 73 personen in Friesland? Dan ben je bij Zeilschool Pean aan het juiste adres! Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen.

Verblijf, zeilboten en sloepverhuur

Wij bieden verblijf, zeilboten en sloepverhuur aan. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor zeillessen. Wij verzorgen ook graag alle catering voor jullie groep.

3 verschillende groepsaccommodaties

Er zijn 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen) , de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). Alle accommodaties zijn uitgerust met comfortabele bedden, een keuken, een eetkamer en een ruim terras.

Kom langs en ervaar het zelf

Kom langs en ervaar het zelf. Bij Zeilschool Pean kun je genieten van een heerlijke vakantie in Friesland. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden voor een groepsaccommodatie voor 73 personen.

Kom langs bij Zeilschool Pean en ontdek de mogelijkheden voor een geslaagde groepsaccommodatie voor 73 personen in Friesland. Klik hier voor meer informatie over onze groepsaccommodaties.

Kom langs bij Zeilschool Pean en ontdek de mogelijkheden voor een geslaagde groepsaccommodatie voor 73 personen in Friesland. Klik hier om direct een groepsaccommodatie te boeken!

1. Wat is de capaciteit van de groepsaccommodatie?
Antwoord: De groepsaccommodatie heeft een capaciteit van 73 personen.

2. Is er een keuken aanwezig in de groepsaccommodatie?
Antwoord: Ja, er is een keuken aanwezig in de groepsaccommodatie.

3. Is er een tuin bij de groepsaccommodatie?
Antwoord: Ja, er is een tuin bij de groepsaccommodatie.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident