“VMBO 4 Schoolreis: Boek Nu Je Avontuurlijke Reis!”

28 september 2022

Een onvergetelijke schoolreis met Zeilschool Pean

Organiseer een onvergetelijke schoolreis met Zeilschool Pean. Onze accommodatie is de perfecte locatie voor een schoolkamp voor leerlingen van het vmbo 4. We bieden een volledig watersportprogramma met verschillende activiteiten, zoals zeilen, kanovaren, fietsen, speurtochten, waterskiën en nog veel meer. Daarnaast verzorgen we ook graag uitstekende maaltijden.

Een unieke locatie midden in de natuur

Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur omgeven door weilanden en water. Deze unieke locatie biedt de perfecte omgeving voor een schoolreis. De leerlingen kunnen genieten van de rust en de prachtige natuur.

Activiteiten voor een onvergetelijke schoolreis

Bij Zeilschool Pean bieden we verschillende activiteiten aan voor een onvergetelijke schoolreis. De leerlingen kunnen kiezen uit een volledig watersportprogramma met verschillende activiteiten. Ze kunnen bijvoorbeeld zeilen, kanovaren, fietsen, speurtochten, waterskiën en nog veel meer.

Verzorging met uitstekende maaltijden

Naast de activiteiten verzorgen we ook graag uitstekende maaltijden. We bieden een ontbijt, lunch en een 3-gangen diner. De maaltijden worden bereid door onze professionele koks en bestaan uit heerlijke, gezonde gerechten.

Organiseer een onvergetelijke schoolreis met Zeilschool Pean

Organiseer een onvergetelijke schoolreis met Zeilschool Pean. Onze locatie biedt de perfecte omgeving voor een schoolkamp en we bieden een volledig watersportprogramma met verschillende activiteiten. Daarnaast verzorgen we ook graag uitstekende maaltijden. Kijk voor meer informatie op https://www.pean.nl/groeps-accommodaties/scholen/ en neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Organiseer nu een onvergetelijke schoolreis met Zeilschool Pean:

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident