Vroegboekkorting

1 december 2018

Op alle zeilkampen in 2019

Vandaag, 1 december, gaat de vroegboekkorting van start bij Zeilschool Pean. Al jarenlang is begin december hét moment dat veel mensen een zeilkamp gaan boeken.  Afhankelijk van de geboekte zeilkampen kunnen de verdere vakantieplannen worden ingevuld.

De vroegboekkorting geldt voor ieder zeilkamp. De korting wordt automatisch bij de boeking toegevoegd. Naast vroegboekkorting krijg je bij Pean ook een samenboekkorting als je met meerdere  cursisten tegelijk inschrijft. Roep dus al je zeilvrienden bijeen en maak plannen voor de beste boot in de leukste week!

Opvallend populaire cursussen in 2018 waren o.a.:

  • De laser Pico: in 2018 hebben we voor het eerst in een aantal weken met 30 laser pico’s gevaren;
  • (houten) Valk: afgelopen jaar hebben we de houten valken ingezet bij de kielbootcursus en dat heeft voor een extra dimensie gezorgd;
  • Avondzeilcursus voor volwassenen: in 2018 hebben we twee series avondzeilcursussen opgezet en dit bleek een succes. In 2019 bieden we daarom 6 series avondzeilcursussen aan;
  • Jeugdzeilkamp: al jaren een belangrijk onderdeel van de Pean-zeilkampen zijn de kampen speciaal voor kinderen van 8-12 jaar. Afgelopen jaar waren in deze leeftijdsgroep weer meer kinderen dan de jaren daarvoor, prachtig!

Natuurlijk helpen we je ook graag bij het kiezen van het juiste zeilkamp. Neem dan contact op via mail, telefoon, whatsapp (0566-63-1392) of de chatfunctie op onze website.

Bekijk de beschikbaarheid en prijs

 

Direct Boeken
Copyright 2022 Pean |
Ontwikkeld door Convident