“Vwo 6 Schoolreis: Boek Nu Je Avontuurlijke Reis!”

31 juli 2022

Schoolreis vwo 6: De perfecte locatie bij Zeilschool Pean

De perfecte schoolreis voor vwo 6 leerlingen? Zeilschool Pean biedt de perfecte locatie voor een onvergetelijke schoolreis. Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur omgeven door weilanden en water. Hier kunnen leerlingen genieten van een compleet watersport programma met verschillende activiteiten zoals zeilen, kanovaren, fietsen, speurtochten en waterskiën.

Een schoolreis vol watersportactiviteiten

Tijdens de schoolreis kunnen leerlingen genieten van een compleet watersport programma. Zeilschool Pean biedt een breed aanbod aan activiteiten, zoals zeilen, kanovaren, fietsen, speurtochten en waterskiën. Onder begeleiding van professionele instructeurs leren leerlingen de verschillende technieken en krijgen ze de kans om hun vaardigheden te verbeteren.

Uitstekende maaltijden en faciliteiten

Naast het watersport programma, bieden we ook uitstekende maaltijden. De leerlingen kunnen genieten van een heerlijk ontbijt, lunch en 3 gangen diner. Daarnaast bieden we ook faciliteiten zoals een zwembad, een sauna en een recreatieruimte.

Organiseer de perfecte schoolreis bij Zeilschool Pean

Organiseer de perfecte schoolreis voor vwo 6 leerlingen bij Zeilschool Pean. Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur omgeven door weilanden en water. Hier kunnen leerlingen genieten van een compleet watersport programma met verschillende activiteiten. Daarnaast bieden we ook uitstekende maaltijden en faciliteiten. Kom langs bij Zeilschool Pean en ervaar de perfecte schoolreis voor vwo 6 leerlingen.

Kom langs bij Zeilschool Pean en ervaar de perfecte schoolreis voor vwo 6 leerlingen: Klik hier!

1. Wanneer gaat de schoolreis van vwo 6 plaatsvinden?
Antwoord: De schoolreis van vwo 6 zal plaatsvinden in de tweede week van juni.

2. Wat zijn de kosten voor de schoolreis?
Antwoord: De kosten voor de schoolreis bedragen €400 per leerling.

3. Wat zijn de activiteiten tijdens de schoolreis?
Antwoord: Tijdens de schoolreis zullen er verschillende activiteiten plaatsvinden, zoals een bezoek aan een museum, een stadswandeling en een boottocht.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident