“Wat doen de instructeurs bij Zeilschool Pean? – Maak kennis met Ties en Bastiaan!”

15 mei 2024

Ontmoet onze zeilinstructeurs Ties en Bastiaan

Bij Zeilschool Pean zijn we trots op onze gekwalificeerde en gepassioneerde instructeurs die verantwoordelijk zijn voor het bieden van onvergetelijke zeilervaringen aan kinderen en tieners. We stellen je graag voor aan twee van onze uitmuntende instructeurs: Ties en Bastiaan.

Maak kennis met Ties en Bastiaan

Ties en Bastiaan zijn niet alleen doorgewinterde zeilers, maar ook toegewijde instructeurs die hun liefde en passie voor zeilen graag delen met hun leerlingen. Zij zijn het hart van onze zomerse zeilkampen, waar ze hard werken om te verzekeren dat elke deelnemer niet alleen de zeilvaardigheden aanleert, maar ook de waarde van teamwork, het respect voor de natuur en de vreugde van het watersporten ervaart.

Passie voor watersport en het buitenleven

Friesland staat bekend om zijn prachtige wateren en is een perfecte locatie voor zeilkampen en watersportactiviteiten. Het genieten van de buitenlucht, fysiek uitgedaagd worden en nieuwe vaardigheden leren, maakt deel uit van de ervaring die Ties en Bastiaan voor onze cursisten creëren. De video geeft een diepgaand inzicht in hun dagelijkse activiteiten en de manier waarop ze hun passie voor zeilen overbrengen op de jeugd.

Word deel van onze zeilkampen

Of je nu al wat ervaring hebt, of voor het eerst een zeil wilt hijsen, bij Zeilschool Pean ben je altijd welkom. Aangemoedigd door onze toegewijde instructeurs zoals Ties en Bastiaan kan iedereen zich op zijn of haar eigen tempo ontwikkelen. Met plezier, teamwork, respect voor de natuur en fantastische instructeurs, bieden onze zeilkampen een onvergetelijke vakantie in het prachtige Friesland.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident