“Wat je moet weten over NWD – Zeilschool Pean en 8 andere top zeilscholen!”

3 april 2024

Een spannend nieuw initiatief van Zeilschool Pean en anderen – NWD!

Ben je klaar voor het zeilplezier van je leven? Zeilschool Pean, samen met acht andere prestigieuze zeilscholen, is de initiatiefnemer van iets zeer bijzonders – het NWD! Het is tijd om je zeilpak aan te trekken, je zeilen op te zetten en je voor te bereiden op een onvergetelijke ervaring.

Zeilles met het NWD

Het NWD staat voor het beleven van avonturen op het water en het leren en genieten van zeilen. Het is een spannend initiatief van negen toonaangevende zeilscholen, waaronder Zeilschool Pean. Dit evenement is gericht op het uitdragen van de liefde voor zeilen onder jongeren en het bieden van een onvergetelijk zeilkamp onder leiding van ervaren zeilinstructeurs.

Voor een glimp van het NWD en wat we te bieden hebben, bekijk deze video:

Leer zeilen bij Zeilschool Pean

Zeilschool Pean biedt al jaren professionele en de leukste zeilcursussen en -lessen in Friesland voor kinderen van 8 tot 18 jaar. We zijn opgedeeld in drie verschillende leeftijdsgroepen om tegemoet te komen aan de leerbehoeften en voorkeuren van onze leerlingen. Ons doel is om goede zeillessen te geven en een leerzame maar leuke week te garanderen voor onze deelnemers.

Met het NWD willen we de opwindende wereld van zeilen voor een groter publiek openbaren, terwijl we tegelijkertijd een onvergetelijke ervaring bieden voor deelnemers van het zeilkamp.

Vragen of meer weten?

Wil je meer weten over NWD of heb je een vraag over onze zeilschool of zeilcursussen? Schroom niet om contact op te nemen. Je kunt ons een bericht sturen via onze website of drop een DM op onze Instagram-pagina. Ook kun je terecht op de officiële website van NWD voor meer details.

Bekijk onze Instagram post over NWD hier!

Dus, waar wacht je nog op? Trek je zwemvest aan en kom zeilen met ons bij het NWD!

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident