“Watersportdiploma Eisen: Alles Wat Je Moet Weten”

19 juni 2024
Veiligheid in het Zeilen

Een belangrijk aspect van het zeilen is de veiligheid. Een goed voorbereide zeiler weet hoe belangrijk het is om een zwemvest te dragen en de juiste kleding aan te hebben. Waarom? Simpelweg omdat deze factoren je veiligheid drastisch kunnen verhogen. Maar dat is niet alles, een alerte zeiler moet ook op de hoogte zijn van de voornaamste risico’s op het water en deze kunnen herkennen, waaronder ook de risico’s van andere schepen.

Risico’s op het water

Om je een beter idee te geven van de risico’s tijdens het zeilen, hebben we deze video’s voor je klaargezet. Neem de tijd om deze video’s te bekijken om je veiligheidsbewustzijn bij het zeilen te vergroten.

Voor meer informatie over veiligheid bij het zeilen, ga naar onze contactpagina of bekijk onze Instagram pagina @zeilschoolpean. Wil je leren zeilen bij Pean? Kijk dan op onze cursusaanbod pagina.

Nationaal Watersportdiploma Veiligheidseisen

Als onderdeel van het Nationaal Watersportdiploma moeten jonge zeilers op niveau 3 van de kielboot discipline een verplichte veiligheidsmodule voltooien. Voor meer informatie over dit vereiste, neem contact op met ons.


Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident