“Watersportdiploma: Kennismaken met Wedstrijdzeilen – een Optionele Module op Niveau 4 voor Kielboot Discipline”

19 juni 2024

Kennismaken met Wedstrijdzeilen

Heb je er ooit aan gedacht dat je naast het recreatieve zeilen ook de competitieve zeilsport kan proberen? Bij Zeilschool Pean geloven we in het belang van het introduceren van onze leerlingen aan alle aspecten van de zeilsport, en dat omvat zeker het wedstrijdzeilen!

Om deel te nemen aan wedstrijdzeilen, moet je goed op de hoogte zijn van de procedures en regels. Belangrijk is te weten dat je veilig een parcours moet kunnen voltooien. Heb je hier vragen over of ben je benieuwd naar hoe dit in zijn werk gaat? Raadpleeg dan onze contactpagina voor meer informatie.

Wat is Wedstrijdzeilen?

Wedstrijdzeilen is een uiting van zeilen waarin zeilers en hun vaardigheden op de proef worden gesteld tegen andere zeilers. Dit wordt gedaan door het zeilen van een vaste route, met als doel als eerste de finishlijn te bereiken. Klinkt spannend? Dat is het ook! Wil je meer zien? Bezoek dan onze Instagram pagina voor een directe blik op ons werk!

Ons Cursusaanbod voor Wedstrijdzeilen

Bij Zeilschool Pean hebben we een breed scala aan cursussen ontworpen voor zeilers van alle leeftijden en vaardigheden. Ons cursusaanbod kan je vinden op onze cursuspagina.

De Diploma-eis voor Wedstrijdzeilen

Voor het verkrijgen van het Nationaal Watersportdiploma is Kennismaken met Wedstrijdzeilen een optionele module. Deze is gericht op volwassenen op het niveau 4 en geldt voor de discipline Kielboot.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident