“Wedstrijdzeilen: Een Cruciaal Onderdeel van het Watersportdiploma”

9 mei 2024

Kennismaken met Wedstrijdzeilen

Wedstrijdzeilen is een belangrijk aspect van zeilen en kan zowel spannend als uitdagend zijn. Als je eens een kijkje wilt nemen in deze kant van de zeilsport, is het belangrijk dat je bekend bent met de procedures van wedstrijdzeilen. Het gaat er niet alleen om hoe snel je over het water kunt gaan, maar ook om hoe je veilig en zelfstandig een parcours kunt voltooien.

Wil je hier meer over weten?

Kijk dan eens op onze contactpagina voor meer informatie. Ook onze Instagram pagina biedt een leuke kijk in de wereld van zeilen. Volg ons op Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.


Geïnteresseerd in een cursus?

Neem dan een kijkje op onze zeilschool pagina waar je een overzicht vindt van ons cursusaanbod. We hebben diverse cursussen en trainingen die je kunnen helpen om vertrouwd te raken met de basis van wedstrijdzeilen of je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Nationaal Watersportdiploma

De module Wedstrijdzeilen vormt een verplicht onderdeel van het Nationaal Watersportdiploma. Deze module is gericht op jongeren en valt onder niveau 4, met als discipline Zwaardboot 1-mans. De kerncompetentie van deze module is het kennismaken met wedstrijdzeilen.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident