“Wedstrijdzeilen: Een essentiële module voor je Nationaal Watersportdiploma”

19 juni 2024

“`html

Kennismaken met Wedstrijdzeilen

Wedstrijdzeilen is een spannende en uitdagende vorm van zeilen. Het draait hierbij om het combineren van spelelementen en het succesvol voltooien van een parcours. Bij zeilschool Pean leert jouw kind niet alleen lekker varen, maar maakt het ook kennis met wedstrijdzeilen. Dit onderdeel is net zo boeiend als het klinkt, en het draagt bij aan een meer complete zeilervaring.

Tijdens het wedstrijdzeilen is het doel dat de zeiler zoveel mogelijk zelf het parcours kan varen. Na deelname aan een wedstrijdvorm kan de zeiler deze taak meestal grotendeels eigenhandig uitvoeren. De precieze details van hoe dit in zijn werk gaat, bewaren we voor in onze lessen.

Voor meer informatie over onze cursussen en alles wat wij aanbieden bij zeilschool Pean, bezoek dan onze cursuspagina. Benieuwd naar de sfeer bij ons op de zeilschool? Neem dan zeker eens een kijkje op onze Instagram. Vragen? Neem contact met ons op via onze contactpagina. Wij helpen je graag verder!

Diplomaeisen Nationaal watersportdiploma

Leeftijd: Jeugd
Niveau: Niveau 4
Discipline: Kielboot
Module: Wedstrijdzeilen
Is de module verplicht: Verplicht
Competentie: Kennismaken met wedstrijdzeilen

“`
De ervaring opgedaan tijdens het wedstrijdzeilen draagt bij aan het uiteindelijk behalen van het Nationaal watersportdiploma. Ga dus het zeilavontuur aan en ontdek de uitdagingen en plezier van wedstrijdzeilen bij zeilschool Pean!

“`

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident