Welk type vaar jij #8 RS Feva (XL)

10 februari 2021

In onze serie ‘Welk type vaar jij?’ lichten we in iedere week weer een type zeilboot uit om je meer te leren over de verschillende soorten materiaal waarmee we het water op kunnen. In deze achtste aflevering kijken we naar de RS Feva.

#8 RS Feva

De RS Feva is de pijler onder de tweemans zwaardboten. Het Watersportverbond ziet de RS Feva als de instapklasse voor tweemans zeilboten. Door de ruimte in de boot is de Feva comfortabel voor kinderen en volwassenen. Er is veel variatie mogelijk in de aankleding van de boot waardoor hij door één zeiler, een familie of een groep vrienden gezeild kan worden.

De RS-Feva is een leuke en snelle boot met gennaker voor iedereen die na de Optimist niet meer in zijn eentje wil varen.

De RS-Feva groep is een heel enthousiaste groep, die naast veel gezelligheid ook gewoon lekker hard en goed wil varen. Het is gemakkelijk starten in de RS-Feva, leren samenwerken in de boot, varen met gennaker. Hoe verder je komt hoe meer je leert over trimmen.

Het is een ideale boot voor zeilers van 12 t/m 17 jaar. Kijk hier voor meer informatie over zeilen in een RS Feva bij Pean.

Lijk het jou wel wat om op zeilkamp te gaan in de RS Feva?

Bekijk beschikbare zeilkampen in de RS Feva!

 

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident