Win een warm Pean Kerstcadeau

29 december 2020

Ben jij wel eens op zeilkamp geweest bij Pean? Dan is deze winactie voor jou! Jij kan namelijk kans maken op een te gek Pean cadeau!

Hoe kan je dit cadeautje winnen?

  1. Stap in de tijdmachine en denk is terug aan het zeilkamp wat jij bij Pean hebt beleefd. Wat was nou het allerleukste moment? Heeft dat te maken met een van de verschillende thema’s die centraal stonden tijdens de zeilkampen, zoals bijvoorbeeld: Chateau Weiland, Mario Kart, Safari, Finding Dory of Temptation Weiland.
  2. Wij willen al jullie verhalen graag zien en/of horen! Laat jouw leukste verhaal op een creatieve manier aan ons en je mede cursisten zien. Maak bijvoorbeeld een creatieve tekening, foto, vlog of blog, waarin je jouw leukste kampmoment laat zien.
  3. Deel je leukste ”Pean kampmoment” in een overzichtsbericht op Instagram en tag ons @zeilschoolpean en gebruik #winactiepean #leukstepeanmoment

Deel je verhaal voor 16 januari met ons op een creatieve manier en win een te gek Pean cadeau! We zien jullie leuke en creatieve kampmomenten graag tegemoet!

De geplaatste kampmomenten zullen worden gedeeld in ons verhaal en vervolgens opgeslagen in het hoogtepunt ”Winactie Kerst” op onze @zeilschoolpean Instagram pagina.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident