Winterwerk

30 januari 2018

Ruim voor het hoofdseizoen begint, zijn de zeilinstructeurs al weer bezig met de zeilschool.Tijdens de najaarsevaluatie 2017 kwam naar voren dat er veel goed gaat, maar dat er ook een aantal zaken verbeterd kan worden. De wintermaanden worden gebruikt om daarover na te denken en een plan voor komend jaar te maken.

Afgelopen zondag kwamen ruim 15 instructeurs naar een centraal punt in Nederland, Utrecht. Nadat iedereen een beetje was bijgepraat kon de vergadering om 13:00 uur beginnen. Het begon met verschillende commissies die hun plannen gingen presenteren. Zelf mocht ik vanuit de materiaalcommissie het woord voeren en ons plan vertellen. Met hier en daar wat toevoegingen hebben we nu een erg mooi plan. De volgende stap is de uitvoering. Als dat gelukt is kunnen we er komend seizoen (met het materiaal) weer vol tegen aan.

De andere commissies die voorbijkwamen waren onder andere: tweedejaars-start-dag (commissie voor de opstart dag voor de 2e jaars instructeurs), valkcommissie (spreekt voor zich) en de eerstejaarsopleiding (commissie voor nieuwe instructeurs). Hier zijn ook allerlei plannen gedeeld en dingen aan toegevoegd. Zo zorgen we ervoor dat we niets missen.

Na een brainstormsessie/discussie over het smartphone gebruik van zowel instructeurs als cursisten waren we om half 5 klaar. Na nog wat bijgepraat te hebben met anderen was het daarna tijd om weer terug te reizen naar Groningen. 

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident